pcFact Plus - Program de Facturare si de Gestiune Facturi, Chitante si Avize de Expeditie

pcFact Plus - Factureaza si incaseaza usor!
Tiparire/ Gestiune facturi si documente de plata
     

pcFact - Instructiuni instalare
pcFact este un program de facturare si de tiparire documente
(facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner)

Versiunea de proba a aplicatiei este gratuita si poate fi instalata fara restrictii.
Instalarea pcFact folosind fisierul pcFact-Install.exe

Pasul 1 - Descarcati aici kitul de instalare al aplicatiei in format exe.

Pasul 2 - Dupa ce descarcarea s-a terminat, dati dublu click pe fisierul descarcat (pcFact-Install.exe).
Nota: Acest fisier il veti gasi in locatia pe care ati ales-o la pasul 1;

Pasul 3 - Instalarea a inceput. Sunt afisati Termenii si Conditiile aplicatiei pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata. Daca sunteti de acord, apasati butonul Accept.

Pasul 4 - Instalarea aplicatiei pcFact poate incepe. Anumite fisiere sistem nu pot fi instalate sau actualizate daca acestea sunt folosite in timpul instalarii. De aceea se recomanda inchiderea tututror aplicatiilor inainte de a merge mai departe cu instalarea.

Pasul 5 - Se apasa butonul Change Directory daca se alege alt director decat cel implicit pentru instalare.
Se trece la sectiunea urmatoare prin butonul

Pasul 6 - Se alege Grupul de Programe din Start Menu in care se va adauga aplicatia pcFact (implicit i se creeaza un grup nou, numit Bitomic).

Pasul 7 - Se deruleaza instalarea.

Pasul 8 - Anumite fisiere din pachetul de instalare pot fi deja instalate pe calculatorul dumneavoastra si veti fi intrebati daca sa fie pastrate versiunile deja existente sau inlocuite cu cele din pachetul pcFact. In functie de alegere, apasati unul dintre butoane pentru a continua procesul de instalare.
Nota: Este indicat sa fie pastrat fisierul deja existent pe calculatorul dumneavoastra.

Programul pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata este instalat. Puteti porni aplicatia folosind Start->Programs->Bitomic->pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata.

Nota importanta: pentru ca produsul nostru sa ruleze pe un sistem Windows e nevoie ca pe acel sistem sa fie instalat produsul MDAC (Microsoft Data Access Components), pachet distribuit gratuit de catre Microsoft. Acest produs este instalat automat de alte produse, de exemplu Microsoft Office. In cazul in care sunteti sigur ca acest produs nu este instalat, va rugam sa descarcati produsul. Daca dupa instalarea produsului pcFact, la rulare primiti mesaje de eroare care contin cuvinte precum MDAC, Microsoft OLEDB, Microsoft Jet OLEDB inseamna ca nu aveti MDAC instalat si trebuie sa il instalati.Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site