pcFact Plus - Program de Facturare si de Gestiune Facturi, Chitante si Avize de Expeditie

pcFact Plus - Factureaza si incaseaza usor!
Tiparire/ Gestiune facturi si documente de plata
     

pcFact - Conditii de licentiere
pcFact este un program de facturare si de tiparire documente
(facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner)

Certificat de licenta
pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata
Conditii generale de acordare a licentei
Bitomic Software SRL acorda cumparatorului dreptul de a instala si utiliza aplicatia pcFact in cadrul prezentei autorizari de utilizare. Acest Certificat de Licentiere reprezinta o intelegere legala intre beneficiar (ca persoana fizica sau juridica) si BITOMIC SOFTWARE S.R.L. pentru utilizarea produsului software identificat aici ca " pcFact", apartinand BITOMIC SOFTWARE, care include atat software-ul, cat si suportul fizic asociat, materialele tiparite, documentatia "on line" si cea electronica. Toate acestea sunt protejate de legislatia interna si internationala privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala. Prin instalarea, copierea sau orice alt tip de utilizare a produsului pcFact, beneficiarul accepta termenii acestui contract. Daca beneficiarul nu este de acord cu termenii acestui contract, nu instalaleaza si nu utilizeaza produsul pcFact.
Certificat de licenta
Produsul pcFact este proprietate a firmei Bitomic Software S.R.L. si este protejat de tratatele si legile internationale privind proprietatea intelectuala, cat si de celelalte legi si tratate privind drepturile de autor. Toate drepturile, titlul si toate profiturile asupra si de la pcFact, cat si drepturile de copiere pentru pcFact (incluzand, dar nu limitandu-se la orice imagine, fotografie, animatie, video, audio, muzica, text si cod incorporate in produsul pcFact), toate materialele tiparite ce insotesc produsul si orice copie a produsului pcFact sunt proprietatea BITOMIC SOFTWARE. Din acest motiv trebuie tratat pcFact ca pe orice alt material avand drepturi de copyright. Beneficiarul nu poate copia produsul pcFact in alte conditii decat cele prevazute in acest certificat de licenta. Beneficiarul este obligat sa includa toate documentele de copyright in forma lor originala pentru toate copiile create, indiferent de mediul de transmisie sau de forma in care pcFact exista. Este interzisa sub-licentierea, inchirierea, vanzarea sau leasing-ul produsului pcFact. De asemenea, este interzisa piratarea, recompilarea, dezasamblarea, crearea de produse derivate, modificarea, traducerea sau orice alta incercare de a descoperi codul sursa al produsului pcFact.
Restrictii de utilizare
O licenta de utilizare da dreptul beneficiarului de a instala si utiliza aplicatia pcFact pe o singura statie de lucru, pe care s-a instalat initial produsul. Nu se poate instala/redistribui acest produs altei parti.
Functionalitati oferite
Acest produs este oferit "ASA CUM ESTE". Firma Bitomic Software nu garanteaza ca functiile din aplicatia pcFact vor implini toate cerintele beneficiarului, nici ca produsul va functiona optim pe orice configuratie hardware/software. Firma Bitomic Software se obliga sa corecteze in termen de 5 zile lucratoare orice disfunctionalitate raportata in perioada de suport tehnic (minim 30 de zile de la achizitionarea produsului), disfunctionalitati care nu au aparut din vina beneficiarului. Prin disfunctionalitate se intelege orice functionare diferita de functionarea standard a produsului pcFact descrisa in documentatia de utilizare. Prin disfunctionalitati aparute din vina beneficiarului se inteleg: stergerea/modificarea de fisiere, atat necesare produsului pcFact, cat si fisiere sistem, virusarea sistemului de operare sau alte operatiuni similare.
Limitarea Raspunderii
Oricine utilizeaza, testeaza sau evalueaza aplicatia pcFact va suporta toate riscurile ce deriva din aceasta. Bitomic Software si furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune (incluzand, fara limitare, prejudicii rezultand din profit nerealizat, intreruperea activitatii comerciale, pierderea de informatii referitoare la activitatea comerciala sau alte pierderi de natura pecuniara) decurgand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii produsului pcFact.

In nici un caz, raspunderea Bitomic Software nu va depasi pretul de achizitie pentru program, platit de beneficiar ca persoana fizica sau juridica.

Conditiile prevazute in aceasta sectiune se vor aplica indiferent daca se utilizeaza, evalueaza sau testeaza pcFact.
Suportul tehnic se refera la:
- indicatiile tehnice privind instalarea, activarea si functionarea aplicatiei pcFact
- rezolvarea problemelor tehnice aparute in functionarea aplicatiei, probleme care tin strict de functionarea aplicatiei pcFact
- adaptare permanenta gratuita la schimbarile legislative
- accesul gratuit la versiunile ulterioare de pcFact - Program de gestiune si tiparire facturi si documente de plata
- preturi promotionale pentru alte produse oferite de Bitomic Software

Suportul tehnic este asigurat prin:
- telefon in intervalul 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale
- email: raspuns garantat in maxim 48 de ore in zilele lucratoare (intervalul orar 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale)

Suportul tehnic NU se refera la:
- indicatii contabile pentru efectuarea diverselor operatiuni din societatea dumneavoastra
- implementarea de noi functionalitati fata de cele existente in aplicatia pcFact. Pentru implementarea de noi functionalitati ne puteti contacta si in functie de complexitatea si generalitatea functionalitatilor putem decide fie implementarea gratuita, fie contra cost a acestora.
Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site