pcFact Plus - Program de Facturare si de Gestiune Facturi, Chitante si Avize de Expeditie

pcFact Plus - Factureaza si incaseaza usor!
Tiparire/ Gestiune facturi si documente de plata
     

pcFact - Instructiuni instalare
pcFact este un program de facturare si de tiparire documente
(facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner)

Versiunea de proba a aplicatiei este gratuita si poate fi instalata fara restrictii.
Instalarea pcFact folosind fisierul pcFact.msi (Windows Installer)

Pasul 1 - Descarcati aici kitul de instalare al aplicatiei in format msi.

Pasul 2 - Dupa ce descarcarea s-a terminat, dati dublu click pe fisierul descarcat (pcFact.msi).
Nota: Acest fisier il veti gasi in locatia pe care ati ales-o la pasul 1;

Pasul 3A - Instalarea a inceput.
Pasul 3B - Daca instalarea nu incepe inseamna ca nu aveti instalat programul Windows Installer necesar pentru instalare. In acest caz trebuie sa descarcati kitul de instalare in format executabil pcFact-Install.exe. Mergi la pasul 8 pentru continuare.

Pasul 4 - Selectati calea unde se va instala programul pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata. Puteti folosi calea implicita.
Apasati pe butonul Next.


Pasul 5 - Se confirma pregatirea de instalare si se apasa butonul Next pentru a incepe instalarea aplicatiei pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata.

Pasul 6 - Instalarea aplicatiei este in curs de derulare:

Pasul 6A - Daca in timpul derularii instalarii apare o eroare ca cea din ecranul de mai jos, ignorati-o si apasati butonul OK, continuand instalarea.

Pasul 7 - Instalarea a fost efectuata cu succes. Apasa butonul Close, pentru a inchide asistentul de instalare.

Programul pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata este instalat. Puteti porni aplicatia folosind Start->Programs->Bitomic->pcFact-Gestiune si tiparire facturi si documente de plata sau folosind iconul pcFact - Gestiune si tiparire facturi si documente de plata de pe desktop.

Nota importanta: pentru ca produsul nostru sa ruleze pe un sistem Windows e nevoie ca pe acel sistem sa fie instalat produsul MDAC (Microsoft Data Access Components), pachet distribuit gratuit de catre Microsoft. Acest produs este instalat automat de alte produse, de exemplu Microsoft Office. In cazul in care sunteti sigur ca acest produs nu este instalat, va rugam sa descarcati produsul. Daca dupa instalarea produsului pcFact, la rulare primiti mesaje de eroare care contin cuvinte precum MDAC, Microsoft OLEDB, Microsoft Jet OLEDB inseamna ca nu aveti MDAC instalat si trebuie sa il instalati.Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site