pcFact Plus - Program de Facturare si de Gestiune Facturi, Chitante si Avize de Expeditie

pcFact Plus - Factureaza si incaseaza usor!
Tiparire/ Gestiune facturi si documente de plata
Despre pcFact
Functionalitati
Instructiuni utilizare
Intrebari Frecvente
Versiune de proba
Preturi
Cumpara
Contact
      
Google
Cauta WWW
Cauta bitomic.net
Cauta bitomic.ro
pcFact - Preturi
pcFact Plus este un program de facturare si de tiparire documente
(facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner)

OFERTA SPECIALA!
Daca achizionati acum programul pcFact veti primi pachetul de suport tehnic total pe o perioada de 6 luni GRATUIT! Veti putea sa beneficiati astfel de suportul tehnic al echipei noastre prin telefon, email, messenger si de actualizari gratuite pentru 6 luni!
Comanda online produsul pcFact

Va prezentam mai jos lista de preturi pentru produsul pcFact - Program de gestiune/tiparire facturi si pentru suportul tehnic aferent produsului.
Preturi standard de achizitie licente exprimate in RON (fara TVA)
Numar LicentePret
1300
2560
3780
4960

Nota 1: In cazul in care doriti sa achizitionati mai mult de 4 licente, va rugam sa ne contactati pentru un calcul de pret.
Nota 2: Achizitionarea unei licenta va da dreptul sa instalati programul pe o statie de lucru. Studiati conditiile complete de acordare a licentei.

Preturi de achizitie suport tehnic pcFact in RON (fara TVA)
Perioada Pret  
1 an 100  
Nota1: Acest pret este valabil in cazul in care achizitionati suport tehnic odata cu achizitionarea licentei. Se poate achizitiona suportul tehnic si la o data ulterioara, dar preturile sunt majorate cu 50%.
Nota2: Pretul suportului tehnic de mai sus acopera pana la 4 licente achizitionate. In cazul in care doriti sa achizitionati peste 4 licente va rugam sa ne contactati daca doriti sa beneficiati de suport tehnic.


Suportul tehnic se refera la:
- indicatiile tehnice privind instalarea, activarea si functionarea aplicatiei pcFact
- rezolvarea problemelor tehnice aparute in functionarea aplicatiei, probleme care tin strict de functionarea aplicatiei pcFact
- adaptare permanenta gratuita la schimbarile legislative
- accesul gratuit la versiunile ulterioare de pcFact

Suportul tehnic este asigurat prin:
- telefon, instant messenger in intervalul 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale
- email: va garantam raspuns in maxim 48 de ore in zilele lucratoare (intervalul orar 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale)

Suportul tehnic NU se refera la:
- indicatii contabile pentru efectuarea diverselor operatiuni din societatea dumneavoastra
- implementarea de noi functionalitati fata de cele existente in aplicatia pcFact. Pentru implementarea de noi functionalitati ne puteti contacta si in functie de complexitatea si generalitatea functionalitatilor putem decide fie implementarea gratuita, fie contra cost a acestora.

Preturi personalizare facturi
Compania noastra poate oferi personalizare completa a facturilor si chitantelor. Costul de personalizare facturi se stabileste in functie de complexitatea formatului.
Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site