pcFact Plus - Program de Facturare si de Gestiune Facturi, Chitante si Avize de Expeditie

pcFact Plus - Factureaza si incaseaza usor!
Tiparire/ Gestiune facturi si documente de plata
Despre pcFact
Functionalitati
Instructiuni utilizare
Intrebari Frecvente
Versiune de proba
Preturi
Cumpara
Contact
      
Google
Cauta WWW
Cauta bitomic.net
Cauta bitomic.ro

pcFact Plus - Instructiuni cumparare
pcFact Plus este un program de facturare si de tiparire documente
(facturi, chitante, ordine de plata, bonuri fiscale sau alte documente) emise sau primite de o societate comerciala. Programul este realizat de compania Bitomic Software, o companie cu experienta de 5 ani in domeniul aplicatiilor de gestiune pe platforma Microsoft Windows, companie care este certificata ca si partener Microsoft (Microsoft Certified Partner)
OFERTA SPECIALA!
Daca achizionati acum programul pcFact veti primi pachetul de suport tehnic total pe perioada de 6 luni GRATUIT! Veti putea sa beneficiati astfel de suportul tehnic al echipei noastre prin telefon, email, messenger si de actualizari gratuite pentru 6 luni!


Pasul 1 - Cum comand produsul
Produsul poate fi comandat online prin completarea formularului de comanda sau prin comanda telefonica. In cazul comenzii online factura proforma va fi generata automat la finalizarea comenzii. In cazul comenzii prin telefon factura proforma va fi livrata prin modalitatea indicata de dumneavoastra operatorului.Pasul 2- Cum platesc
Dupa primirea facturii proforma, trebuie sa achitati valoarea acestei facturi prin transfer bancar sau mandat postal in urmatorul cont bancar:
Titular: Bitomic Software
IBAN: RO46INGB0000999901434325
Banca: ING Bank Romania
Sucursala: Bucuresti

Pasul 3 - Cum primesc codul de activare, factura si certificatul de licenta
Dupa confirmarea platii veti primi codul de inregistrare al programului prin modalitatea aleasa de dumneavoastra in comanda, iar factura si certificatul de licenta prin posta.

Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site